راهنمای خرید کتونی طبی
راهنمای خرید کتونی طبی یکی از مهمترین قسمتهای بدن، پاها هستند که تکیهگاه بدن به حساب میآیند. تمام نیروی وزن شما در طول روز از طریق پاها به زمین منتقل میشود.
بههمین دلیل حداقل ۲۰ درصد از مردم طی زندگی خود دچار مشکلات مربوط به پا شده و به پزشک مراجعه میکنند. مراقبت و محافظت از پاها اهمیت بسیار زیادی دارد. یکی از مهمترین کارهایی که برای سلامت پاهای خود میتوانید انجام دهید، استفاده از یک پوشش محافظ مانند کفشهای طبی است.
این کفشها با طراحی خاص خود مناسب آناتومی پا بوده و فشار بر روی پاها را به حداقل میرسانند. با ما همراه باشید تا شما را با راهنمای خرید کتونی طبی آشنا کنیم و به شما برای خرید بهتر کمک کنیم.
کفش طبی چیست؟
تقریباً میتوان گفت که اکثر کفشهایی که در بازار وجود دارند، مطابق با یک سری استانداردها طراحی و تولید شدهاند. اما کفشهای طبی علاوهبر رعایت این استانداردها، طراحی منحصربهفردی داشته که بسیار مطابق با آناتومی پا بوده و فشار وارده بر پا را به حداقل میرسانند. این کفشها که کفشهای ارتوپدی نیز نامیده میشوند، علاوهبر اینکه مشکلات و آسیبهای مربوط به پاها را کمتر میکنند، احساس راحتی بیشتری به فرد میدهند. کفش طبی اولینبار توسط یک پزشک به نام فیلیپ واسیلی طراحی شد و هدف از تولید و طراحی آن نیز کاهش احتمال بروز مشکلات مربوط به پاها و ستون فقرات افراد بود.
بسیاری از افراد تصور میکنند که کفشهای طبی تنها مخصوص افراد مسن هستند. اما این تصور اشتباه است. کفشهای طبی امروزه در انواع طرح و رنگهای مختلف تولید و وارد بازار شدهاند. گفتیم این کفشها در حفظ سلامت ستون فقرات و پاها نقش بسزایی دارند. اما اینموضوع نباید باعث شود که شما تصور کنید تنها افرادی که دچار مشکلات پا هستند باید از این کفشها استفاده کنند. بلکه همانطور که از اسم این کفشها مشخص است (کفش ارتوپدی)، این کفشها حافظ سلامتی پاها بوده و بهتر است که برای پیشگیری از بروز مشکلات در آینده از آنها استفاده کنید.
انواع کفشهای طبی
همانطور که در ابتدای راهنمای خرید کفش طبی گفتیم، این کفشها امروزه در انواع طرحها و مدلهای مختلف در بازار وجود دارد. هرکدام از آنها مناسب نوع خاصی از پاها طراحی شدهاند که ما در ادامه به برخی از پرطرفدارترین و معروفترین آنها اشاره میکنیم:
کفشهای قوسدار: اگر کف پای شما صاف است و یا قوس بسیار کمی دارد، ممکن است هنگام پیادهروی در ناحیه مچ یا ساق پای خود احساس درد داشته باشید. اینموضوع بهمرور ممکن است باعث بروز مشکلات متعددی برای شما شود. بههمین دلیل لازم است که از یک کفش قوسدار استفاده کنید تا این مشکل را جبران کند و بتوانید یک پیادهروی راحتتر و ایمنتر داشته باشید.
کشهای پهن: کفشهای تنگ ممکن است بهمرور باعث آسیب به انگشتان و پنجه پای شما شوند. توصیه میکنیم برای پیشگیری از این مشکل از کفشهای پهن برای جلوگیری از ایجاد پینه یا تاول زدن پاهایتان استفاده کنید.
زبانی ضربهگیر: اگر یک پد اضافی بر روی زبانه کفش وجود داشته باشد، میتواند تا حد زیادی نیروی وارده از کفش به پاها را کاهش دهد و درنتیجه پیادهروی شما راحتتر باشد. اگر شما نیز دچار پینه یا تاول بر روی پاهای خود شدهاید، میتوانید از کفشهایی که دارای یک پد اضافی بر روی زبان خود هستند استفاده کنید. این پدها ضربهگیر هستند.
کفشهایی با پاشنه قوی: اگر فردی مدام زمین میخورد، میتواند از کفشهایی با پاشنه قوی استفاده کند. این کفشهای سفارشی به حفظ تعادل فرد کمک کرده و حتی ممکن است که برخی از مشکلات او را نیز برطرف کنند.
“جهت مشاهده جدیدترین مدلهای کفش زنانه روی لینک کلیک کنید”
کفشهای طبی مناسب چه افرادی هستند؟
همانطور که در راهنمای خرید کتونی طبی ذکر کردیم، این کفشها علاوهبر کمک به درمان بیماریهای مربوط به پا، در پیشگیری از بروز بیماریها نیز نقش دارند. بههمین دلیل توصیه میشود که تمامی افراد از این کفشها استفاده کند. اما بهطورکلی افرادی که دارای مشکلات زیر هستند، بیشتر از کفشهای طبی استفاده میکنند:
1) افرادی که دارای پینهی پا هستند.
2) افرادی که از درد پاشنه رنج میبرند.
3) افرادی که انگشت کوچک آنها مدام به سمت پایین خم میشود و اینموضوع در اثر وارد آمدن فشار کفش بیشتر اتفاق میافتد.
4) افرادی که به دیابت مبتلا هستند.
5) افرادی که از خار پاشنه رنج میبرند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.